• Duurzame materialen
  • Snelle service
  • Nederlands fabricaat
Bel ons voor advies 0165 - 303727
    Wibro
    homeanimatie02c

Zonwering & airco: de perfecte combinatie!

Houd je terras en interieur koel met zonwering en binnenshuis met airconditioning.
De zomermaanden brengen aangename temperaturen, maar soms kan de zon wat té aanwezig zijn. Voor een comfortabele leefomgeving is de combinatie van zonwering en airco een must!

 

Waarom knikarm-terrasschermen?
Knikarm-terrasschermen bieden niet alleen uitgebreide bescherming tegen de zon, maar dragen ook bij aan een stijlvol en praktisch terrasontwerp. Het grote oppervlak van deze schermen zorgt voor optimale schaduw, waardoor je op hete dagen volop kunt genieten van jouw buitenruimte zonder hinder van direct zonlicht. De doorloophoogte maakt het eenvoudig om onder het scherm door te lopen, zonder dat je hoeft te bukken, wat vooral handig is bij het betreden of verlaten van het terras. Maar wist je dat je door het uitdraaien van je zonnescherm ook de binnentemperatuur verlaagd?

Efficiënte binnenkoeling
Naast het buiten tegenhouden van de zon, is het binnen zorgen voor een aangename temperatuur net zo belangrijk. Hier komt een goede airconditioning van pas. Onze partner Bogers installeert professioneel diverse A-merken airconditioning. Dit wordt uitgevoerd door gecertificeerde monteurs voor een vakkundige installatie.

De perfecte combinatie voor comfort
Door de warmte buiten te houden met een zonnescherm en de temperatuur binnen te reguleren met een airco, creëer je een omgeving waarin je het hele jaar door kunt genieten van comfort en ontspanning. Dit samenspel helpt niet alleen bij het verminderen van de warmtebelasting in jouw huis, maar verhoogt ook het comfortniveau aanzienlijk.

Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in het verbeteren van jouw terrascomfort en het koelen van je interieur? Bij Wibro staan we klaar om je te helpen met de installatie van zonwering en bij onze partner Bogers Verduurzaming & Installatie voor airconditioningsystemen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek.