• Duurzame materialen
 • Snelle service
 • Nederlands fabricaat
Bel ons voor advies 0165 - 303727

Tholen

Woning renoveren? Wij helpen u met kozijnen en isoleren in Tholen

Wibro weet alles over de juiste isolatie van uw woning in Tholen. Wij kunnen u daarbij ook op verschillende gebieden helpen met renoveren in Tholen. Een goede isolatie maakt dat u een stuk minder energie nodig hebt voor het verwarmen van uw woning. Dat scheelt u niet alleen in de kosten, maar het is ook nog eens een stuk beter voor het milieu.

Wij kunnen uw woning renoveren in Tholen

Een woning kan soms wel een goede opknapbeurt gebruiken. Misschien moet uw gevel gerenoveerd worden, of zijn de dakgoten en dakpannen van uw woning beschadigd. Wat u ook aan uw woning wilt renoveren in Tholen, wij van Wibro weten precies hoe wij u hier het beste bij kunnen helpen. Als expert op het gebied van isoleren en renoveren in Tholen hebben wij erg veel ervaring en staan we altijd voor u klaar. Natuurlijk komen we eerst een kijkje bij u nemen, waarna we een plan maken voor de renovatie. Vervolgens gaan we grondig en snel aan de slag, zo weet u zeker dat uw renovatie in Tholen vlot en soepel verloopt.

Plaats mooie kunststof kozijnen met rolluiken of zonwering in Tholen

Waar men een aantal jaren geleden nog een hekel had aan kunststof kozijnen, worden deze nu steeds vaker gekozen. Niet zo gek ook, want kunststof kozijnen worden steeds mooier en zijn vaak bijna niet meer van hout te onderscheiden. Daarbij hebben ze een goede isolerende werking. Wilt u nieuwe kozijnen in Tholen, dan is het daarom een goed idee om ook kunststof kozijnen in Tholen te overwegen. Deze kunststof kozijnen in Tholen zijn verder ook goed te combineren met bijvoorbeeld zonwering of rolluiken in Tholen. Deze rolluiken of zonwering in Tholen zorgen ervoor dat u op warme, zonnige dagen de zon buiten houdt en dat uw woning zo heerlijk koel blijft.

Wist u dat de kosten voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie of vloerisolatie al binnen 3 à 4 jaar terugverdiend zijn? Kortom, onze diensten bieden u enkel voordeel op. Om u nog meer te overtuigen van de kracht van Wibro, sommen wij hier graag nog enkele extra voordelen voor u op:

 • Betaalbare diensten
 • Ruim 30 jaar ervaring
 • Welbekend in heel Brabant
 • Klantvriendelijke vakmensen
 • Kwalitatief hoogstaand materiaal

Breda

Met de juiste isolatie in Tholen bespaart u energie

Isolatie in Tholen is enorm belangrijk en wanneer u uw woning gaat renoveren in Tholen, is het zeker aan te raden om ook een goede isolatie te overwegen. Door uw woning namelijk goed te isoleren, bent u niet alleen goed bezig voor het milieu, maar bespaart u ook een hele hoop energie. Een goed geïsoleerde woning houd in de winter namelijk meer warmte vast en houd in de zomer de warmte beter buiten. Zo kunt u met bijvoorbeeld een spouwmuurisolatie in Tholen een hoop stookkosten besparen. De kosten van de isolatie in Tholen heeft u dan al snel terugverdient!

Een dakkapel in Tholen plaatsen? Neem contact op!

Wilt u naast spouwmuurisolatie ook bijvoorbeeld een dakkapel in Tholen laten plaatsen, dan bent u bij Wibro ook aan het juiste adres. Wij kunnen voor u een goed geïsoleerde dakkapel van hoge kwaliteit in Tholen plaatsen. Zo blijft uw woning toch goed geïsoleerd, ondanks dat u een dakkapel in Tholen laat plaatsen. Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op, we helpen u graag verder!

 • 01-kozijnen
  02-isolatie
  03-renoveren
  • Meer informatie?