• Duurzame materialen
 • Snelle service
 • Nederlands fabricaat
Bel ons voor advies 0165 - 303727

Terneuzen

Wibro: meer over woningisolatie

U bent op zoek naar een manier om in Terneuzen uw woning te isoleren. Op dat gebied zijn er diverse mogelijkheden, maar welke past er bij u in Terneuzen? Elke woning is immers anders en elke woning verdient advies op maat. Wibro adviseert u geheel vrijblijvend over de meest geschikte oplossingen op het gebied van isolatie en kan bij u thuis in Terneuzen zelfs een verspillingscheck komen doen. Wij hebben immers niet voor niets ruim 38 jaar ervaring op het gebied van woningisolatie. Deze expertise willen wij graag met u delen. Gaat u voor spouwmuurisolatie of vloerisolatie? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden en maak een afspraak met Wibro!

Meer wooncomfort in Terneuzen met het isoleren van uw vloer

Uw woning isoleren betekent meer wooncomfort. Dat is simpel. Zeker met vloerisolatie. Uw vloer zal warmer en behaaglijker aanvoelen. Maar ook: een geïsoleerde vloer zorgt voor minder vocht in uw woning. En dit is vanzelfsprekend weer goed voor uw gezondheid. Kiest u momenteel voor vloerisolatie? Dan bespaart u direct op de kosten voor de arbeid, gezien het feit dat daar nu een aantrekkelijk laag BTW-tarief van 6% voor geldt. Heeft u interesse in vloerisolatie in Terneuzen? Wibro biedt u graag een vrijblijvende offerte.

Muurisolatie met een hoog rendement

Kiest u liever voor een vorm van isoleren waarmee u een hoog rendement behaalt? Dan is spouwmuurisolatie iets voor u. Zeker als u hoort dat een dergelijke manier van woning isoleren binnen 3 tot 4 jaar is terugverdiend. De voordelen van spouwmuurisolatie zijn het feit dat u een lagere energierekening krijgt, uw wooncomfort wordt verhoogd en vochtproblemen in uw woning in Terneuzen verleden tijd zijn.

Waarom isolatie van Wibro in Terneuzen?

Van welke voordelen profiteert u nu als u gebruik maakt van de diensten van Wibro in Terneuzen? Die zetten we hieronder voor u op een rij:

 • Ruim 38 jaar ervaring in isolatie
 • Gratis verspillingscheck
 • Direct een vrijblijvende offerte ontvangen
 • Profiteer nu van BTW verlaging
 • Ook voor advies over subsidies

isolatie Terneuzen

Doe nu de verspillingscheck in Terneuzen!

Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn om uw woning in Terneuzen te isoleren? Maak dan een afspraak zodat wij bij u in Terneuzen een verspillingscheck kunnen doen en u meer kunnen vertellen over onze maatwerkoplossingen. Heeft u daar interesse in? Bel ons dan op telefoonnummer: 0165-303727 en maak een afspraak bij u in Terneuzen!

 • 01-kozijnen
  02-isolatie
  03-renoveren
  • Meer informatie?