• Duurzame materialen
 • Snelle service
 • Nederlands fabricaat
Bel ons voor advies 0165 - 303727

Woning isoleren

Voor een energiezuiniger huis

Door uw woning te isoleren kunt u een hoop geld besparen op uw energierekening. Weet u niet waar u moet beginnen en wat voor uw woning geschikte oplossingen zijn om te gaan isoleren? Neem dan contact op met isolatie- en renovatiebedrijf Wibro. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en hebben inmiddels dan ook duizenden woningen succesvol weten te isoleren. Elke woning is anders en we komen graag bij u langs voor onze maatwerk diensten. Interesse? Neem contact op voor een afspraak!

Uw woning isoleren: verschillende manieren

Een woning isoleren kan op verschillende manieren. Vanwege de jarenlange ervaring is Wibro in veel van deze manieren thuis. Denk bijvoorbeeld aan vloerisolatie. Ideaal als er onder uw vloer een kruipruimte aanwezig is. U realiseert hiermee niet alleen een besparing op uw stookkosten, maar een dergelijke vorm van isoleren zorgt ook nog voor een aangenaam warme vloer. Ook trekt een geïsoleerde vloer minder vocht aan, wat goed is voor uw gezondheid. Naast vloerisolatie, kan Wibro u ook van dienst zijn bij spouwmuurisolatie. Door uw woning van deze vorm van isolatie te voorzien, behaalt u het grootste rendement! U voorkomt dat er een hoop warmte via de spouwmuren verloren gaat waardoor u minder hoeft te stoken. Binnen 3 tot 4 jaar zijn uw kosten al terugverdiend! Wilt u weten of dit ook voor uw woning geschikt is? Wibro komt graag uw situatie beoordelen!

Kies ook voor de ervaring en kennis van Wibro!

Met onze ruim 30 jaar ervaring op het gebied van isolatie en renovatie weet Wibro perfect hoe wij u als klant kunnen adviseren.

Immers, we zijn het er allemaal over eens dat we zuiniger met onze energie moeten omgaan. Door het isoleren van uw woning kunnen wij allemaal een grote bijdrage leveren aan deze energiebesparing. Wilt u ook het comfort van uw huis verbeteren? Kies dan voor Wibro:

 • Specialist op het gebied van isoleren
 • Kosteloze en vrijblijvende offertes
 • Ook voor kozijnen
 • Gratis verspillingscheck
 • Ervaren vakmannen

Woning isoleren

Contact opnemen?

Maak nu een afspraak en profiteer van bovenstaande voordelen bij Wibro. Ook uw huis laten isoleren? Vul online het contactformulier in en u ontvangt direct een offerte van ons. Liever een persoonlijk adviesgesprek? Bel ons dan op telefoonnummer 0165-303727. Wij komen graag uw woning isoleren!

 • 01-kozijnen
  02-isolatie
  03-renoveren
  • Meer informatie?