• Duurzame materialen
 • Snelle service
 • Nederlands fabricaat
Bel ons voor advies 0165 - 303727

Vlissingen

Meer wooncomfort in Vlissingen realiseren?

Woont u in Vlissingen en wilt u meer weten over hoe wij uw woning isoleren? Doe dan een beroep op de vakkundige medewerkers van Wibro. Wij isoleren al meer dan 38 jaar en weten dan ook als geen ander hoe wij maatwerk oplossingen kunnen bieden voor uw woning in Vlissingen. Wij geven u professioneel advies over onder andere vloerisolatie en spouwmuurisolatie en kijken wat in uw situatie gewenst is. Heeft u interesse? Maak dan een afspraak en laat u informeren en inspireren. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van het isoleren van uw woning in Vlissingen.

Het isoleren van uw vloer in Vlissingen

Met vloerisolatie realiseert u niet alleen een flinke energiebesparing. Een geïsoleerde vloer voelt warmer aan en zorgt dus tegelijkertijd voor meer wooncomfort. Maar vloerisolatie zorgt er ook voor dat er minder vocht aangetrokken wordt, wat uw gezondheid weer ten goede komt. Momenteel geldt er tevens een laag BTW-tarief van 6% over de arbeid wanneer u vloerisolatie laat plaatsen. U bespaart dus al direct met een geïsoleerde vloer! Wilt u een dergelijke besparing ook in Vlissingen realiseren? Wibro staat voor u klaar!

Vlissingen

Het isoleren van de spouwmuren in Vlissingen

Spouwmuurisolatie is een vorm van isoleren waarmee het hoogste rendement wordt gerealiseerd. Met gemiddeld 3 tot 4 jaar zijn de kosten geheel terugverdiend. Echter blijft ook na deze periode de energiebesparing doorlopen, dus u blijft als het ware geld verdienen! Wat zijn nu eigenlijk de voordelen van spouwmuurisolatie voor u in Vlissingen? Dit zetten we voor u op een rij:

 • Lagere energierekening door minder energieverbruik
 • Verhoging van het wooncomfort: ‘s winters behaaglijk warm, ‘s zomers koel
 • Vochtproblemen op muren zijn na isolatie verleden tijd

Kortom, door uw woning te isoleren in Vlissingen behaalt u meerdere voordelen!

Meer weten over isolatie? Maak een afspraak vanuit Vlissingen!

Wibro heeft inmiddels al duizenden woningen geïsoleerd, naar volle tevredenheid van de klanten. Ook in Vlissingen kiezen steeds meer mensen ervoor hun woning te isoleren door de vakkundige medewerkers van Wibro. Heeft u nu interesse in onze dienstverlening en wilt u weten welke voordelen u in Vlissingen kan behalen met woningisolatie? U kunt dan contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Wij kunnen u dan ook direct een offerte overhandigen. Bel Wibro voor een afspraak in Vlissingen op nummer 0165-303727.

 • 01-kozijnen
  02-isolatie
  03-renoveren
  • Meer informatie?