• Duurzame materialen
  • Snelle service
  • Nederlands fabricaat
Bel ons voor advies 0165 - 303727

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen van hoge kwaliteit

Steeds vaker wordt gekozen voor kunststof kozijnen, deuren en hefschuifpuien. Dat komt omdat de productkwaliteit in de afgelopen 10 jaar sterk is verbeterd. Vooral op het gebied van design en het gebruik van materialen. De kunststof kozijnen zijn in vele kleuren leverbaar en wordt ook gezien als een goede vervanger van hout. Zo kunnen kunststof kozijnen worden geleverd met een houtnerfstructuur en houtlook verbindingen, hierdoor zijn kunststof kozijnen nauwelijks meer van hout te onderscheiden.

Kunststof kozijnen van ALKU

Wibro is erkend dealer van ALKU kunststof kozijnen. Een producent met een grote naam in kunststof kozijnen, die inmiddels bij meer dan 30 dealers in Nederland te koop is. Het merk ALKU is innovatief en men gebruikt de nieuwste high-tech machines om tot de beste prijs-kwaliteitverhouding product te komen. ALKU staat voor betaalbare klasse!

Kunststof kozijnen zijn er in 3 verschillende uitvoeren:

  • Het vlakke kozijn (T-profiel), dit heeft een strakke uitstraling.
  • Het verdiept kozijn (renovatieprofiel), wat het aanzicht heeft van een houten kozijn.
  • Het Quadra kozijn, hierbij staan de hoekverbindingen haaks op elkaar. Ook wordt gebruik gemaakt van rechte kaderprofielen, zodat deze kunststof kozijnen bijna niet meer van hout te onderscheiden zijn.

kunststof kozijnen

In vele kleuren

Kunststof kozijnen zijn beschikbaar in vele kleuren. De kleur kan op 2 manieren worden aangebracht met:
Renolitfolie, dit is een folie met een houtnerfstructuur die op de kozijnen gekleefd zit.
Acrylcolor, dit is een glasharde toplaag met een gladde structuur.

Nieuw!

Traditioneel vakmanschap ontmoet modern design

Nieuwe generatie kozijnen

Voor mensen met oog voor detail hebben we het zogenaamde ALKU Quadra in ons assortiment. Dit is een nieuwe generatie kunststof kozijnen, waarvan de hoekverbindingen hetzelfde zijn uitgevoerd als die van traditionele houten kozijnen (haaks op elkaar). Bij veel karakteristieke woningen worden kunststof kozijnen met deze hoekverbindingen toegepast. Met ALKU Quadra is een enorme stap gezet in de esthetiek van kunststof kozijnen.

Kunststof deuren

De voordeur is het visitekaartje van uw woning. Ook hierin heeft Wibro ongekende mogelijkheden. We hebben enkele voorbeelden in de showroom staan en desgewenst een uitgebreide brochure van voordeurpanelen voor u klaarliggen.

Veel ervaring

Bij Wibro zijn de mogelijkheden op het gebied van kunststof kozijnen eindeloos. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen, monteren en vervangen van kunststof kozijnen. De kunststof kozijnen van Wibro worden geproduceerd in Nederland met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief uitstekend product.

Prijs berekenen van uw kozijnen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het vervangen of monteren van uw kozijnen. Afhankelijk van uw wensen berekenen wij de prijs van uw nieuwe kozijnen. U ontvangt een offerte op maat, zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Foto’s (klik voor vergroting)


  • 01-kozijnen
    02-isolatie
    03-renoveren