• Duurzame materialen
  • Snelle service
  • Nederlands fabricaat
Bel ons voor advies 0165 - 303727

Steenbergen

Kozijnen renoveren en isolatie van uw woning in Steenbergen

Wilt u die oude kozijnen nu eindelijk eens laten renoveren door een professioneel bedrijf in Steenbergen? Wilt u de isolatie van uw woning in Steenbergen verbeteren door kleine of grote aanpassingen aan uw woning te laten doen? Of wilt u uw leefruimte vergroten door middel van een dakkapel in Steenbergen? Wat de klus ook is, Wibro regelt het voor u!

Houten, aluminium of kunststof kozijnen laten plaatsen in Steenbergen

Kozijnen heb je in allerlei soorten en maten. Waar vroeger voornamelijk gebruik werd gemaakt van houten kozijnen, zie je nu steeds meer dat er gekozen wordt voor aluminium of kunststof kozijnen in woningen. Houten kozijnen zijn sfeervol en kunnen in allerlei RAL-kleuren geschilderd worden. Een nadeel aan houten kozijnen is dat ze regelmatig onderhoud nodig hebben, omdat hout een natuurproduct is. Kiest u voor aluminium of kunststof kozijnen, dan bent u verzekerd van onderhoudsvrije kozijnen die nog vele jaren mee kunnen gaan. U heeft iets minder keuzevrijheid dan met houten kozijnen, maar ook voor aluminium en kunststof kozijnen heeft veel keuze in kleur en afwerking. Wilt u houten, aluminium of kunststof kozijnen laten plaatsen in Steenbergen? Kies dan voor Wibro: dé specialist op het gebied van kozijnrenovatie en woningisolatie!

Isolatie van uw woning in Steenbergen

Denkt u erover om uw woning (gedeeltelijk) te laten renoveren in Steenbergen? Denk dan ook eens aan de isolatie van uw woning! Door uw woning goed te laten isoleren kunt maandelijks tot tientallen euro’s besparen op uw energierekening! Bovendien is een goed geïsoleerd huis altijd lekker warm en stoot u minder CO2 uit, doordat u minder gas of energie hoeft te verbruiken om uw woning te verwarmen. Reden genoeg dus om de isolatie van uw woning in Steenbergen nu eens goed aan te pakken. Voor het impregneren van gevels, het aanleggen van vloerisolatie en het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Steenbergen bent u bij ons aan het juiste adres. Wibro is gevestigd te Heerle, dichtbij Steenbergen. Hierdoor kunnen we snel bij u op locatie in Heere uw woningisolatie voor u realiseren.

Zonwering, rolluiken en dakkapel installeren in Steenbergen

Heeft u altijd al zonwering willen laten installeren in uw huis? In ons assortiment vindt u screens (glasvezeldoek), zonneschermen en rolluiken. Al onze zonwering kan voor u op maat worden gemaakt en er zijn verschillende afwerkingsmogelijkheden. Ook horren en raamdecoratie hebben wij in ons assortiment. Wilt u een dakkapel laten plaatsen voor uw woning in Steenbergen om meer wooncomfort en extra leefruimte te creëren? Wij maken en plaatsen dakkapellen op maat. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Ons deskundige team staat graag voor u klaar!

  • 01-kozijnen
    02-isolatie
    03-renoveren
    • Meer informatie?