• Duurzame materialen
 • Snelle service
 • Nederlands fabricaat
Bel ons voor advies 0165 - 303727

Roosendaal

Kozijnen renoveren en uw woning isoleren in Roosendaal

Wilt u uw huidig kozijnen renoveren of uw woning opnieuw laten isoleren in Roosendaal? Wibro is specialist op het gebied van kozijnrenovatie en woningisolatie. Ook voor andere aspecten van uw huis isolatie zoals: uw dak of zolder isoleren, spouwmuurisolatie in Roosendaal kunt u bij ons terecht.

Laat nieuwe kozijnen plaatsen of uw woning isoleren door Wibro nabij Roosendaal

Heeft u in Roosendaal behoefte aan nieuwe kozijnen? Schakel dan Wibro in. Wij zijn dé specialist op het gebied van vloerisolatie, spouwmuurisolatie en kunststof kozijnen in omgeving Roosendaal. Wij zijn expert op het gebied van isolatie en adviseren u graag over hoe u het beste uw woning kunt isoleren. Kies bijvoorbeeld voor nieuwe dubbelglaskozijnen, om uw woning beter te isoleren.

Houten of kunststof kozijnen in Roosendaal laten plaatsen

U wilt prettig wonen en tegelijkertijd niet teveel geld kwijt zijn aan energiekosten. Dat kan met de isolerende kunststof kozijnen van Wibro voor uw woning in Roosendaal. U kunt natuurlijk ook kiezen voor houten of aluminium kozijnen voor uw woning in Roosendaal. Door uw bestaande kozijnen te laten renoveren of door nieuwe kozijnen te kopen, investeert u in een goed geïsoleerd huis en profiteert u op de lange termijn van lagere stookkosten. Voordelig voor u en voor uw portemonnee! Wilt u houten of kunststof kozijnen laten plaatsen in de omgeving van Roosendaal? Wibro helpt u hier graag bij!

Rolluiken, zonwering of dakkapel plaatsen in Roosendaal

Naast nieuwe kozijnen zijn er ook nog andere mogelijkheden om uw woning beter te isoleren. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan vloerisolatie? Dit kunnen wij heel eenvoudig voor u installeren, met groot resultaat! Datzelfde plezier geniet u bij spouwmuurisolatie. Wist u dat beide vormen van isolering aangebracht kunnen worden door de professionals van Wibro? Ook voor het plaatsen van een schuifpui, dakkapel, rolluiken en zonwering in Roosendaal kunt u terecht bij Wibro. Heeft u een kapotte schuifpui en wilt u een reparatie in Roosendaal laten uitvoeren? Of wilt u de bestaande deuren laten vervangen door een gespecialiseerde partij in Roosendaal? Wij zijn gevestigd in Heerle, dichtbij Roosendaal waardoor we snel bij u op locatie kunnen zijn om de werkzaamheden uit te voeren.

Roosendaal

Professionele en persoonlijke service van Wibro

Onze vakmensen hebben vele jaren ervaring. Hierdoor kunnen wij u tot in detail adviseren over isolatie. Bijvoorbeeld over het feit dat het effect van vloer- en/of spouwmuurisolatie teniet wordt gedaan als uw kozijnen niet meer in goede staat zijn. Laat uw kozijn in Roosendaal daarom controleren door onze specialisten. Indien nodig kunt u het laten vervangen door onze kunststof kozijnen. Dan heeft u in Roosendaal ook weer een prima geïsoleerd huis.

Spouwmuurisolatie van Wibro in Roosendaal

De vakmensen van Wibro bieden diverse diensten aan zodat we optimaal uw woning isoleren. Alles om drie belangrijke doelen te behalen. Dit zijn het creëren van een lekker warm huis in Roosendaal, het vasthouden van de warmte en het verlagen van uw energiekosten. Om deze doelen te behalen kunt u de volgende diensten door onze experts laten uitvoeren:

 • Impregneren van gevels
 • Aanleggen van vloerisolatie
 • Renoveren van o.a. dakkapellen
 • Monteren van kunststof kozijnen
 • Aanbrengen van spouwmuurisolatie

Wibro: uw partner voor isolatiewerkzaamheden en nieuwe kozijnen

Wilt u ons binnenkort aan de slag zien in Roosendaal? Bel ons voor een afspraak of mail naar info@wibro.nl. Voor renovatie van uw kozijnen, spouwmuurisolatie of vloerisolatie is Wibro uw ideale partner in omgeving Roosendaal!

 • 01-kozijnen
  02-isolatie
  03-renoveren
  • Meer informatie?