• Duurzame materialen
 • Snelle service
 • Nederlands fabricaat
Bel ons voor advies 0165 - 303727

Bergen op zoom

Uw woning renoveren? Kozijnen en isoleren in Bergen op Zoom

Wilt u een comfortabele woning, dan begint dat bij een goede isolatie. Wij van Wibro weten alles van het isoleren van een woning in Bergen op Zoom en kunnen u hier zeker bij helpen. Of u nu kiest voor een spouwmuurisolatie, vloerisolatie of het laten plaatsen van kunststof kozijnen, wij kunnen dit voor u regelen. Dit zorgt ervoor dat uw woning binnen de kortste keren perfect geïsoleerd is.

Een goede isolatie maakt natuurlijk dat uw huis goed op temperatuur blijft. Daarbij is een goede isolatie ook goed voor uw portemonnee. Omdat de goede isolatie namelijk de warmte vasthoud verbruikt u een hoop minder energie. Daarmee bespaart u een hoop geld en bent u goed bezig voor het milieu!

De renovatie van uw huis in Bergen op Zoom

Soms kan een woning wel een flinke opknapbeurt gebruiken. Zo kan het zijn dat de gevel van uw woning gerepareerd moet worden, dat u te maken krijgt met kapotte dakpannen of dat uw dakgoten beschadigd zijn. Wij van Wibro kunnen u overal bij helpen en weten dan ook precies wat we moeten doen. Schakelt u de specialisten van Wibro in dan komen wij eerst even grondig kijken. We maken een plan en gaan hier vervolgens grondig mee aan de slag. Zo zorgen we dat het renoveren in Bergen op Zoom snel en soepel verloopt.

Plaats mooie kunststof kozijnen met zonwering of rolluiken in Bergen op Zoom

Kunststof kozijnen worden steeds populairder. Dat is ook niet zo gek, ze worden steeds mooier en hebben een goede isolerende werking. Veel mensen vinden houten kozijnen in Bergen op Zoom mooier omdat deze meer sfeer zouden geven, maar tegenwoordig zijn er ook prachtige kunststof kozijnen met houtlook. Verder kunt u ook kiezen voor aluminium kozijnen. Meer dan genoeg reden dus om voor kunststof te gaan. Wij zijn dé kozijnspecialist van Bergen op Zoom en kunnen u dan ook zeker helpen. Gaat u voor nieuwe kunststof kozijnen in Bergen op Zoom, dan kunt u misschien ook aan zonwering of rolluiken denken. Zo houd u op warme, zonnige dagen de zon buiten en zorgt u ervoor dat uw woning heerlijk koel blijft.

Uw woning isoleren met bijvoorbeeld spouwmuurisolatie in Bergen op Zoom

Wij staan in onder andere Bergen op Zoom bekend als hét bedrijf dat uw energiekosten enorm kan verlagen. Hoe, vraagt u zich af? Met de nieuwste technieken en ervaren vakmannen kunnen wij optimaal uw woning isoleren. Wibro weet precies hoe dit isoleren het beste kan gebeuren. Wij bieden diverse diensten aan om het meest optimale resultaat te behalen. Ook bij u in Bergen op Zoom. Wat zijn deze diensten? Neem bijvoorbeeld onze vloerisolatie. Heeft u een kruipruimte? Kies er dan voor uw vloer in Bergen op Zoom te isoleren. Een ongeïsoleerde vloer voelt koud aan en trekt ook nog eens vocht aan. Erg onprettig en ongezond dus. Ook onze spouwmuurisolatie helpt tegen kou en vochtproblemen. Verder kunnen wij ook uw zolder isoleren of uw dak isoleren in Bergen op Zoom.

Kies ook in Bergen op Zoom voor kozijnen en isolatie van Wibro

Heeft u al een idee waar u de vakmensen van Wibro voor in wilt zetten? Welke dienst mogen wij bij u in Bergen op Zoom uitvoeren om uw woning beter te isoleren? Hierbij nog even een korte opsomming van onze klussen:

 • Vloerisolatie
 • Kozijnmontage
 • Gevelimpregnatie
 • Dakkapel Renovatie
 • Spouwmuurisolatie

kozijnen isolatie Bergen op Zoom

Een dakkapel plaatsen in Bergen op Zoom

Een dakkapel is een geweldige manier van uitbouwen, vaak mag dit zelfs vergunningvrij. De dakkapel zorgt voor een hoop extra ruimte in de woning, u hebt dan namelijk niet meer te maken met die vervelende, schuine wand. Wij kunnen u verder ook nog helpen met het plaatsen van deuren of een schuifpui reparatie in Bergen op Zoom. Zo kunt u voor allerlei zaken bij ons terecht!

Wibro inschakelen voor kozijnen en isolatie in Bergen op Zoom

Wilt u Wibro inschakelen om uw woning te komen isoleren? Door een spouwmuurisolatie? Of toch liever een vloerisolatie? Uiteraard komen wij ook graag nieuwe kozijnen monteren. Bel of mail ons. Dit kan respectievelijk op telefoonnummer 0165-303727 en e-mailadres info@wibro.nl. Wij helpen graag uw isolatie te verbeteren in het mooie Bergen op Zoom!

 • 01-kozijnen
  02-isolatie
  03-renoveren
  • Meer informatie?