• Duurzame materialen
 • Snelle service
 • Nederlands fabricaat
Bel ons voor advies 0165 - 303727

Kunststof kozijn

Uw kozijn laten vervangen? Kies voor Wibro!

Misschien is uw kozijn aan vervanging toe. Deze bepalen immers voor een groot deel de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Logisch dus dat u niet voor een verweerd kozijn kiest. Onderhoud is hierbij belangrijk. Echter, door externe factoren kan het noodzakelijk zijn uw kozijn te vervangen. Kiest u voor een kunststof kozijn? Goede keuze. Wibro vertelt u hier graag meer over. Wij zijn expert op het gebied van een kunststof kozijn en delen onze kennis en expertise graag met u. Zodat u een gedegen beslissingen kunt maken. Meer weten? Vraag dan direct een offerte aan.

Voor een onderhouden gevel van uw woning

Een goed verzorgde, onderhouden gevel van uw woning schetst al gauw een goede indruk. Wanneer u dus op zoek bent naar een nieuw kunststofkozijn voor uw woning, is het belangrijk dat u op een aantal zaken let. Kiest u voor een kunststof kozijn? Wat zijn daar de eigenschappen van en passen deze bij de uitstraling van uw woning? Wibro biedt u graag een kijkje in ons assortiment en brengt voor u in kaart waarom het kozijn van kunststof voor u een goede oplossing kunnen zijn.

De voordelen van een kunststof kozijn

De kwaliteit van een kozijn van kunststof liet vroeger nogal te wensen over. Echter kiezen steeds meer mensen voor de kunststof variant. De kwaliteit is afgelopen jaren aanzienlijk verbeterd en doet niet meer onder voor de houten variant. Door het gebruik van staal worden deze vensters verstevigd, waardoor ook de inbraakbeveiliging aanzienlijk beter is geworden. Daarnaast bieden deze vensters een goede isolatiewaarde. Het is zelfs mogelijk om de stijl van een houten kozijn te kopiëren door een nerfstructuur in het kunststof aan te laten brengen. Ook qua uiterlijk gaat u er met deze vensters dus zeker niet op achteruit!

kunststof kozijn

Erkend ALKU dealer

Wibro is erkend dealer van het ALKU kozijn van kunststof. Een innovatief, high-tech merk dat staat voor de beste prijs-kwaliteitsklasse. Betaalbaar en kwaliteit, wie wil dat nou niet? Deze vensters zijn er in drie verschillende varianten:

 • Het vlakke kozijn met T-profiel
 • Het verdiepte kozijn met renovatieprofiel
 • Het Quadra kozijn

Meer weten over de eigenschappen van bovenstaande vensters? Wibro komt graag bij u langs om u er meer over te vertellen en een offerte te overhandigen. Voor een afspraak voor een kunststof kozijn belt u Wibro op telefoonnummer: 0165-303727.

 • 01-kozijnen
  02-isolatie
  03-renoveren
  • Meer informatie?