• Duurzame materialen
  • Snelle service
  • Nederlands fabricaat
Bel ons voor advies 0165 - 303727

Wouw

Wilt u uw kozijnen renoveren of de isolatie van uw woning in Wouw verbeteren? U regelt het met Wibro

Is uw kozijn aan renovatie toe en wilt u deze laten renoveren voor uw woning in Wouw? Of heeft u woning waar het regelmatig tocht en wilt u de isolatie van uw woning in Wouw verbeteren? Wibro is gespecialiseerd in kozijnrenovatie, kozijnen compleet vernieuwen en woningisolatie. Daarnaast kunt u bij ons voor andere werkzaamheden terecht, zoals spouwmuurisolatie en het plaatsen van een dakkapel. Ontdek hoe wij u kunnen helpen!

Aluminium, kunststof of houten kozijnen voor uw woning in Wouw

De een is gek op de karakteristieke uitstraling van houten kozijnen, de ander vindt onderhoudsvrije kunststof of aluminium kozijnen prachtig. Of u nu een bestaand houten kozijn wilt laten renoveren, of liever uw oude kozijn compleet laat vervangen voor een aluminium of kunststof variant, Wibro regelt het voor u! Wij zijn gevestigd in Heerle, nabij Wouw, waardoor wij snel bij u op locatie kunnen zijn om deze werkzaamheden voor u uit te kunnen voeren.

Kozijnen laten renoveren in Wouw door Wibro

Een kozijn renoveren is een goed alternatief voor nieuwe kozijnen. Nieuwe kozijnen zijn immers duur en door uw huidige kozijn te laten renoveren kunt u de levensduur van uw huidige kozijnen verlengen. Daarnaast is het renoveren van houten kozijnen ook beter voor het milieu en is het een stuk voordeliger dan volledig nieuwe kozijnen te laten plaatsen. Er zitten dus behoorlijk wat voordelen aan het laten renoveren van uw kozijnen in Wouw. Wibro helpt u hier graag bij. Wij kunnen vrijwel alle soorten kozijnrenovaties voor u uitvoeren tegen een scherpe prijs. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan, of bel ons voor meer informatie.

Zonwering, rolluiken of dakkapel in Wouw

Ook voor zonwering, rolluiken of een compleet nieuwe dakkapel in Wouw kunt u bij ons terecht. In onze showroom in Heerle kunt u verschillende soorten zonwering komen bekijken. Vrijwel al onze zonwering is tevens op maat te maken, waardoor er altijd wel een is die bij uw wensen past. Heeft u interesse in een dakkapel? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Isolatiewerkzaamheden voor uw woning in Wouw

Wilt u uw vloer laten isoleren of spouwmuurisolatie voor uw woning in Wouw laten uitvoeren? Wibro is specialist op het gebied van isolatiewerkzaamheden en ontzorgt u graag met deze werkzaamheden. Geef ons uw wensen aan, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bellen of mailen naar info@wibro.nl.

  • 01-kozijnen
    02-isolatie
    03-renoveren
    • Meer informatie?