• Duurzame materialen
 • Snelle service
 • Nederlands fabricaat
Bel ons voor advies 0165 - 303727

Dordrecht

Hoe u het lekker comfortabel warm kunt krijgen in Dordrecht

Verlangt u ook in Dordrecht naar een fijn, warm huis? Kies dan voor de diensten van Wibro. Wij bieden spouwmuurisolatie en vloerisolatie aan en eigenlijk doen wij alles rondom uw woning isoleren. Bent u bang dat dit u veel geld gaat kosten? Dat valt gelukkig reuze mee. En bedenk dat u met een goede isolatie juist enorm veel geld bespaart. Uw energiekosten in Dordrecht gaan namelijk ontzettend naar beneden. Wilt u weten hoe dit precies zit? Lees dan snel verder. Wilt u onze specialisten direct een bezoekje aan Dordrecht laten brengen? Bel dan 0165-303727 en maak een afspraak!

Met isolatie een warmer huis in Dordrecht?

Zoals gezegd bieden onze vakmensen diverse diensten in Dordrecht aan om uw woning beter te isoleren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld vloerisolatie aanbrengen. Als u een kruipruimte heeft kan er veel warmte verloren gaan. Bovendien kan een kruipruimte vocht aantrekken. Dat is ook nog eens nadelig voor uw gezondheid. Het aan laten brengen van vloerisolatie is dus gezonder én voordeliger. U hoeft minder te stoken, omdat de warmte lekker in uw huis blijft zitten. Onze experts brengen vloerisolatie aan van PUR-schuim, Tonzon thermoskussens, PS-parels . Een tweede manier om deze warmte vast te houden in Dordrecht is spouwmuurisolatie. Veel huizen, met een bouwdatum voor 1975, hebben nog geen spouwmuurisolatie. Met deze vorm van isolatie bespaart u enorm op uw energiekosten. Al binnen 3 à 4 jaar zijn de kosten voor het aanleggen van de spouwmuurisolatie alweer terugverdiend! Voor deze vorm van isolatie gebruiken wij:

 • PS-parels
 • PUR-schuim
 • HR++ PS-parels
 • HR Supafil inblaaswol

Kies ook voor isolatie van Wibro in Dordrecht

Onze experts hebben al veel adressen in Dordrecht mogen voorzien van de beste isolatie. Wist u dat wij bijvoorbeeld al een kleine 40 jaar ervaring hebben met spouwmuurisolatie? Ook werken wij altijd met de beste materialen. Wij zijn IKOB/BKB gecertificeerd en lid van VENIN en Meer Met Minder. Kortom, als u Wibro kiest voor uw klussen in Dordrecht weet u zeker een perfecte partner in de arm te hebben genomen. Maak snel een afspraak!

Dordrecht

Bel ook vanuit Dordrecht voor isolatie van Wibro

En, wilt u uw woning ook beter isoleren met behulp van spouwmuurisolatie en/of vloerisolatie? Dan bent u bij Wibro aan het juiste adres. Bel ons voor het maken van een directe afspraak. Dit kan via telefoonnummer 0165-303727. Uw wensen of vragen kunt u uiteraard ook mailen. Gebruik hiervoor e-mailadres info@wibro.nl. Onze vakkundige medewerkers verhogen graag uw wooncomfort in Dordrecht!

 • 01-kozijnen
  02-isolatie
  03-renoveren
  • Meer informatie?