• Duurzame materialen
 • Snelle service
 • Nederlands fabricaat
Bel ons voor advies 0165 - 303727

Heerle

Kozijnen, isolatie en meer voor uw woning in Heerle: u regelt het met Wibro!

Wilt u uw kozijnen vervangen of uw huis beter isoleren? Bij Wibro voeren we deze werkzaamheden snel en efficiënt voor u uit. Ook voor het laten plaatsen van dakkapellen, zonweringen en rolluiken kunt u bij ons terecht. Realiseer uw woondroom in Heerle met Wibro!

Hoe u uw huis in Heerle beter kunt isoleren met kozijnen van Wibro

Wilt u in Heerle nieuwe kozijnen laten installeren? Dan kunt u uw bestaande houten kozijnen laten renoveren of kiezen voor geheel nieuwe kozijnen. Wist u dat u met de juiste kunststof kozijnen uw woning uitstekend kunt isoleren? Wibro helpt u hier graag mee. Onze specialisten hebben ervaring op het gebied van kozijnen, vloerisolatie en spouwmuurisolatie in Heerle. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u om uw woning beter te isoleren.

Voordelen van goede kozijnen en isolatie in Heerle

Kiest u voor goed isolerende kozijnen, dan investeert u niet alleen in fraaie kozijnen maar het levert u ook nog wat op in de portemonnee. Met de wisselende energieprijzen is het prettig om te weten dat uw woning goed geïsoleerd is met nieuwe kozijnen van Wibro. Dit heeft de volgende voordelen:

 • Altijd een lekker warm huis
 • Minder warmteverlies in de woning
 • Minder CO2-uitstoot door een lager gasverbruik
 • Verminderde kans op slijtage of vochtproblemen rondom het kozijn
 • Verlaging van uw energiekosten
 • Ruime keuze uit kozijnen

isolatie kozijnen Heerle

Betere isolatie van uw woning in Heerle: wat levert het u op?

Een betere isolatie levert u onderaan de streep meer geld op. Door uw woning goed te isoleren heeft u minder gas en energie nodig om uw huis te verwarmen. U bent dus minder kosten kwijt aan het verwarmen van uw woning. Daarnaast zorgt een goede isolatie ook voor een waardestijging van uw woning. Het is dus een eenmalige investering, maar u krijgt er ook veel voor terug.

Hoe kan ik mijn woning in Heere beter isoleren?

Er zijn verschillende manieren om uw woning in Heerle te isoleren. Vloerisolatie en spouwmuurisolatie zorgt voor een enorme besparing op energiekosten. Hoe minder energie u verbruikt, hoe beter het voor het milieu is! Ook isolerende kozijnen hebben een grote impact op uw woning isoleren. Hierdoor ontsnapt er geen warme lucht naar buiten, waardoor u minder bij hoeft te stoken. Uw huis in Heerle blijft daardoor lekker warm en de kosten blijven laag! Daarnaast kan het verstandig zijn om bepaalde elementen van uw huis in Heerle te laten renoveren. U wilt natuurlijk niet dat kostbare warmte verloren gaat via uw verouderde dakkapel, deur of kunststof kozijnen. Ook die klussen pakken wij graag voor u op. Onze ervaren vakmensen weten alles af van isolatie en adviseren u hier graag over.

Uw houten kozijnen renoveren of kunststof kozijnen laten plaatsen in Heerle

Kiest u liever voor houten, kunststof of aluminium kozijnen? Houten kozijnen zijn sfeervol en kunnen in iedere gewenste RAL-kleur geschilderd worden. Een nadeel van houten kozijnen is dat deze wel regelmatig onderhoud nodig hebben. Aluminium en kunststof kozijnen zijn onderhoudsvrij en zullen nog vele jaren mooi blijven. Bij zowel aluminium als kunststof kozijnen heeft u een ruime keuze uit kleuren en afwerkingen, maar het kleurenaanbod is kleiner dan bij houten kozijnen. Wibro werkt op locatie bij u in Heerle om uw woning te voorzien van nieuwe houten, aluminium of kunststof kozijnen.

Dakkapel, zonwering of rolluiken in Heerle laten plaatsen

Wilt u een dakkapel, zonwering of rolluiken in Heerle laten plaatsen? Ook dan kunt u bij Wibro terecht. Wij zetten al in 1 werkdag uw dakkapel wind- en waterdicht op het dak. Hierdoor creëert u veel extra leefruimte en wij kunnen de dakkapel op maat maken voor u. Hierin zijn verschillende uitvoeringen mogelijk. Wilt u zonwering zoals screens (glasvezeldoek) of zonneschermen laten plaatsen? Of kiest u liever voor rolluiken die zowel zonwerend als inbraakpreventief werken? U kunt het hele assortiment in onze showroom bekijken.

Neem contact met ons op voor een afspraak of meer informatie

Heeft u vragen over onze producten of wilt u graag persoonlijk advies? Plan dan direct een afspraak in door te bellen met +31 165 303 727. U kunt ook mailen naar info@wibro.nl voor meer informatie. Wij isoleren graag uw woning in Heerle!

 • 01-kozijnen
  02-isolatie
  03-renoveren
  • Meer informatie?