• Duurzame materialen
  • Snelle service
  • Nederlands fabricaat
Bel ons voor advies 0165 - 303727

Kozijnen

Je kozijnen laten vervangen door Wibro

Het vervangen van kozijnen is vaak een noodzakelijk kwaad. De bestaande kozijnen zijn rot, vragen te veel onderhoud of functioneren niet meer zoals het zou moeten. Je staat dan voor de keuze; kies je voor onderhoudsarme kozijnen in kunststof of aluminium of ga je voor de traditionele houten kozijnen.

Bij Wibro zit je gegarandeerd goed!

Bij ons maakt het niet uit waar je voor kiest. Wij bezitten de kennis en ervaring op het gebied van alle materialen. Wij werken alleen met de beste materialen die voldoen aan de strengste eisen en keurmerken. Wij kunnen je adviseren en informeren over de mogelijkheden, zodat je een gedegen beslissing kunt nemen.

Het vervangen van kozijnen doe je meestal maar 1 of 2 keer in je leven. Het is daarom belangrijk dat je de juiste keuzes neemt en dat je ervan verzekerd bent dat de kozijnen goed blijven functioneren. Zo kun je jarenlang en zorgeloos ervan genieten.

En er is nog zoveel meer

Bij kozijnen denk je misschien alleen aan kozijnen voor een raam of deur, maar wij doen nog zoveel meer.

Je kunt bij ons ook terecht voor schuifpuien, vouwwanden, dakkapellen, daklichten en dakramen! En zelfs de aankleding doen we voor je. Zo hebben we rolluiken, zonwering, raamdecoratie en hor-systemen! Tot slot kun je bij ons ook terecht voor veranda’s en tuinkamers. Een one-stop-shop voor al je kozijnen!