• Duurzame materialen
 • Snelle service
 • Nederlands fabricaat
Bel ons voor advies 0165 - 303727

Kozijnen installeren

Uw kozijn toe aan vervanging?

Zijn uw huidige kozijnen aan vervanging toe? Doe dan een beroep op Wibro. Wij zijn uw ervaren en professioneel partner als het gaat om het kundig vervangen van uw kozijnen. Kiest u voor aluminium of kiest u voor traditioneel hout? Of heeft u geen idee en bent u op zoek naar advies voor uw woning? Wat uw wens ook is, Wibro biedt u de expertise en komt graag bij u uw nieuwe vensters plaatsen. Vraag eens om een offerte door te bellen of het online contactformulier in te vullen!

Wij adviseren, u maakt de juiste keuze!

Het vervangen van kozijnen gebeurt vaak uit pure noodzaak. Door weer, wind en simpelweg de factor ‘tijd’ kunnen uw huidige vensters gaan rotten, te veel onderhoud vragen of qua uiterlijk niet meer aan uw wensen voldoen. U heeft dan de keuze: kiest u voor onderhoudsarme, kunststoffen of aluminium kozijnen of gaat u voor de klassieke look van hout? Bij ons maakt het namelijk niet uit waar u voor kiest. Wij bieden u de expertise om kozijnen van elk soort materiaal te plaatsen. Uiteraard van de beste kwaliteit, die voldoen aan de strengste eisen en keurmerken. Wibro adviseert u graag zodat u de juiste beslissing kunt nemen.

Bespaar op uw energierekening met de juiste kozijnen

Naast de keuze voor materiaal en look voor uw kozijnen, is het ook belangrijk na te denken over de energiebesparende mogelijkheden op dit gebied. Met de juiste kozijnen kunt u immers flink besparen op uw stookkosten. En laat Wibro nu ook expert op het gebied van woningisolatie zijn. U slaat met ons dus twee vliegen in één klap!

Een aantal voordelen voor u op een rij

Waarom maakt u met Wibro nu de juiste keuze? We hebben u hierboven al een aantal redenen gegeven. We scheppen niet graag op, maar we willen u er toch graag op attenderen dat u bij ons van een aantal aangename voordelen profiteert:

 • Groot assortiment, met keurmerk
 • Heldere offertes
 • Scherpe prijzen
 • Gedegen advies
 • Ervaren vakmensen

Kozijnen

Contact opnemen met Wibro?

Besluit u uw vensters te laten vervangen door de ervaren medewerkers van Wibro? Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek en bespreken met u de mogelijkheden qua materiaal, uitstraling en isolatiewaarde. Wij bieden maatwerk oplossingen! Interesse? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of bel ons voor meer informatie over onze kozijnen naar telefoonnummer: 0165-303727.

 • 01-kozijnen
  02-isolatie
  03-renoveren
  • Meer informatie?