• Duurzame materialen
 • Snelle service
 • Nederlands fabricaat
Bel ons voor advies 0165 - 303727

Halsteren

Uw woning renoveren? Kozijnen en isolatie Halsteren

Een comfortabele woning begint bij een goed geïsoleerde woning. De vakmensen van Wibro weten daar alles van en kunnen u hier dan ook gegarandeerd mee helpen. Zo kunt u een goede spouwmuurisolatie aan laten brengen, of kiezen voor een vloerisolatie. Daarnaast kunt u ook kunststof kozijnen laten plaatsen. Dit alles maakt dat uw woning perfect geïsoleerd raakt en u zo kunt genieten van een woning op de juiste temperatuur.

Een goede isolatie is niet alleen erg prettig omdat u kunt genieten van de juiste temperatuur, het is ook goed voor uw portemonnee. Natuurlijk kost het isoleren van de woning in eerste instantie wat geld, maar u bespaart er ook een hoop mee. U bent namelijk veel minder geld kwijt om de woning te verwarmen omdat de woning de warmte langer vasthoud. U verbruikt dus veel minder energie, wat dan ook weer goed is voor het milieu.

Wij helpen u met renoveren in Halsteren

Een oude woning kan zo af en toe wel een opknapbeurt gebruiken. Wij van Wibro helpen u daar dan graag mee. Van het opknappen van de badkamer, tot een volledige gevelreparatie, wij weten wat we moeten doen. Zo krijgen veel woningen te maken met kapotte dakpannen of beschadigde dakgoten. Wanneer u ons inschakelt komen wij eerst even grondig kijken. We maken vervolgens een plan en gaan hiermee aan de slag. Zo zorgen we ervoor dat het renoveren in Halsteren snel en soepel verloopt.

Wibra plaatst mooie kunststof kozijnen met zonwering of rolluiken in Halsteren

Kunststof kozijnen worden steeds populairder. Niet zo gek ook , ze isoleren immers erg goed. Hoewel veel mensen vinden dat houten kozijnen meer karakter hebben, kunnen kunststof kozijnen in Halsteren ook erg mooi zijn. Er bestaan inmiddels zelfs kunststof kozijnen die er net zo uitzien als hout! Laat u kunststof kozijnen plaatsen, dan kan het ook verstandig zijn om eens goed naar de zonwering te kijken. Wilt u de hete zon namelijk buiten houden, dan is een goede zonwering of zijn rolluiken in Halsteren onmisbaar.

Zorg voor de juiste isolatie voor uw woning in Halsteren

Onze specialisten hebben al veel bewoners in Halsteren mogen helpen met hun woning isoleren. Voor elk huis hebben wij de beste oplossing. Heeft u een dakkapel? Laat onze vakmensen deze dan renoveren. Heeft u een kruipruimte? Kies dan voor vloerisolatie. Heeft u oude, houten, versleten kozijnen? Laat onze experts dan nieuwe kunststof kozijnen bij u monteren. Wilt u danig besparen op uw energiekosten? Kies dan ook meteen voor spouwmuurisolatie. U zult het verschil direct merken. Zowel wat betreft comfort als in uw portemonnee!

Welke isolatievorm kiest u voor uw huis in Halsteren?

Weet u nog niet welke isolatievorm het beste bij uw huis in Halsteren past? Laat onze specialisten u dan adviseren. Zij brengen graag een bezoekje om te kijken hoe uw woning is te isoleren. Dit kan bijvoorbeeld zijn:

 • Uw dakkapel renoveren
 • Uw vloer voorzien van vloerisolatie
 • Uw muur voorzien van spouwmuurisolatie
 • Uw kozijn vervangen door kunststof kozijnen
 • Uw gevel verduurzamen met gevelimpregnatie

kozijnen isolatie Halsteren

Een mooie dakkapel voor uw woning in Halsteren

Een dakkapel kan een fijne soort uitbouw zijn voor uw woning. De dakkapel zorgt er namelijk voor dat de plek bij die schuine wand een stuk hoger wordt, waardoor u eigenlijk een stuk meer ruimte krijgt in uw woning. Een dakkapel plaatsen in Halsteren is dan ook in veel gevallen een goed idee. Het is een uitbouw die niet al te veel kost, maar die wel veel oplevert.

Bel voor kozijnen en isolatie bij u in Halsteren

Zoals gezegd; wij hebben al vaker een spouwmuurisolatie, vloerisolatie of grondige renovatie uit mogen voeren. Volgt u ook? Mogen wij ook uw woning komen isoleren? Ook als u nieuwe kozijnen wenst, komen wij graag bij u langs. Bel ons nu op 0165-303727. Of stuur uw vraag of verzoek per mail naar info@wibro.nl. Dan staan wij in no time in het mooie Halsteren voor u klaar!

 • 01-kozijnen
  02-isolatie
  03-renoveren
  • Meer informatie?