• Duurzame materialen
  • Snelle service
  • Nederlands fabricaat
Bel ons voor advies 0165 - 303727

Etten-Leur

Een woning renovatie, uw huis isoleren en nieuwe kozijnen in Etten-Leur

Wij van Wibro zijn expert in renovatie en isoleren in Etten-Leur. Wanneer u dus uw woning wilt renoveren, isoleren of op wilt knappen, kunt u zeker bij ons terecht. Wij staan altijd klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als expert op dit gebied weten wij dan ook precies hoe we u het beste kunnen helpen. Service staat bij ons hoog in het vaandel, daarom zijn we altijd goed bereikbaar en leveren we werk van de hoogste kwaliteit.

Een renovatie van uw huis in Etten-Leur, bijvoorbeeld een dakkapel in Etten-Leur installeren

Denkt u erover om een renovatie in Etten-Leur uit te voeren, dan helpen wij van Wibro u graag verder. Wij zijn specialist in renoveren in Etten-Leur en hebben erg veel ervaring in verschillende vormen van renovatie. Zo kunnen we voor u een dakkapel in Etten-Leur plaatsen. Dat doen we natuurlijk met materialen van kwaliteit en met de juiste isolatie, zodat ook uw dakkapel goed geïsoleerd is. Verder kunnen we ook uw deuren in Etten-Leur repareren, of bijvoorbeeld een schuifpui reparatie in Etten-Leur verzorgen.

Uw huis isoleren in Etten-Leur met Wibro

Uw huis isoleren in Etten-Leur is erg belangrijk. Een goede huis isolatie in Etten-Leur zorgt er immers voor dat uw energierekening laag blijft en dat u uw steentje bijdraagt aan een beter milieu. U kunt uw huis op verschillende manieren isoleren in Etten-Leur. Zo kunt u kiezen voor een spouwmuurisolatie in Etten-Leur, maar kunt u ook uw zolder of dak laten isoleren in Etten-Leur. Verder kunnen wij natuurlijk ook een volledige huis isolatie in Etten-Leur verzorgen.

Kies voor kunststof kozijnen in Etten-Leur

Houten kozijnen, aluminium kozijnen of kunststof kozijnen in Etten-Leur, er zijn verschillende opties. Tegenwoordig wordt veel voor kunststof kozijnen in Etten-Leur gekozen. Dit omdat kunststof kozijnen steeds mooier worden en een isolerend element hebben, waardoor ze bijdragen aan de isolatie van uw woning. Als kozijnen specialist in Etten-Leur kunnen wij u natuurlijk altijd voorzien van het juiste advies op het gebied van kozijnen kiezen.

Etten-Leur

Kies voor zonwering of rolluiken in Etten-Leur, wij helpen u graag verder!

Het is aan te raden om een zonwering of rolluiken in Etten-Leur bij uw woning te plaatsen, zeker als u ook nieuwe kozijnen plaatst. Het voordeel van rolluiken of zonwering in Etten-Leur is dat het de hitte en de zon buiten houd op warme dagen. Zo kunt u uw woning koel houden. Wij van Wibro helpen u graag met het installeren van zonwering of het renoveren van uw woning. Neem even contact met ons op en we vertellen met plezier wat we voor u kunnen betekenen.

  • 01-kozijnen
    02-isolatie
    03-renoveren
    • Meer informatie?