• Duurzame materialen
  • Snelle service
  • Nederlands fabricaat
Bel ons voor advies 0165 - 303727

Isolatie

Isolatie levert veel meer op dan u denkt. Vanzelfsprekend wilt u een heerlijk warm huis. Door slechte isolatie gaat er veel kostbare warmte verloren. De warmte verdwijnt via uw muren, dak of vloer. Hierdoor zijn uw stookkosten onnodig hoog. Door te isoleren bespaart u tot wel 30% op uw gasrekening. Uw huis isoleren is in 1 dag gebeurd en u merkt bijna niets van de werkzaamheden. Wel direct van het comfort.

Voordelen van een binnenmuur isoleren

Een binnenmuur isoleren heeft verschillende voordelen. Het voornaamste voordeel is dat er minder warmte verloren gaat en dat zal je dus veel geld besparen. Vooral tijdens de koude wintermaanden zul je merken dat de warmte minder snel vervliegt en kun je de thermostaat niet op de hoogste stand zetten. Een ander voordeel is wanneer je je muren isoleert is dat de kans op vochtproblemen en schimmel kleiner wordt. Het isoleren van je muur is zo een investering die zichzelf terugverdient.

Wibro uw muren laten isoleren

Wibro isoleert al meer dan 45 jaar! Om eventueel problemen na het isoleren te voorkomen, dient dit op de juiste wijze te gebeuren. Wibro beschikt over meer dan de benodigde deskundigheid en werkt alleen met eigen vaste isoleerders (vakmensen uit Nederland) met jarenlange ervaring in het vak.

Dakisolatie

Wij monteren zelfdragende dakisolatieplaten met een fraaie afwerklaag aan de zichtzijde (deze afwerklaag dient tevens als dampdichte laag). De platen worden tussen of op de balken gemonteerd met T, H of L profielen. De platen hoeven door de fraaie zichtzijde niet verder afgewerkt te worden. Er zijn verschillende soorten isolatieplaten; uitgevoerd met glaswol, Polystyreen of PUR-schuim. De systemen waar wij mee werken zijn SlimFix Deco van Isobouw, Iso Easy van Kingspan en Sonestrong Pro van Isover. Wij isoleren daken en vlieringsvloeren met de SUPAFIL inblaas wol van Knauf. Het Timberframe concept is een manier waarmee hellende daken vanuit de binnenkant voorzien van een aangebrachte houtconstructie geïsoleerd kunnen worden. Deze manier van isoleren is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Op deze manier wordt er een hogere isolatiewaarde gehaald ten opzichte van diverse isolatieplaten. Ook de vlieringsvloer kunnen wij isoleren met de inblaas wol. Naast een hoge isolatiewaarde, heeft dit materiaal ook een geluiddempende werking. Zo zit u er warm en comfortabel bij.

De belangrijkste redenen om de vloer of kruipruimte te isoleren:

Een geïsoleerde vloer voelt warmer aan en geeft dus meer wooncomfort. Een ongeïsoleerde koude vloer of bodem trekt vocht aan wat uw gezondheid niet ten goede komt. Door de vloer te isoleren gaat er minder warmte verloren, wat weer goed is voor uw portemonnee.  Momenteel is het lage BTW-tarief van 6% van toepassing (over de arbeid), een voordeel wat u nu al direct kunt besparen.

Wij zijn de isolatiespecialist in Zuid-West Nederland!

We hebben al duizenden woningen geïsoleerd naar volle tevredenheid.

Neem contact met ons op voor een goed en deskundig advies.

Foto’s (klik voor vergroting)

  • 01-kozijnen
    02-isolatie
    03-renoveren