• Duurzame materialen
  • Snelle service
  • Nederlands fabricaat
Bel ons voor advies 0165 - 303727

Isolatie

Isolatie levert veel meer op dan u denkt. Vanzelfsprekend wilt u een heerlijk warm huis. Door slechte isolatie gaat er veel kostbare warmte verloren. De warmte verdwijnt via uw muren, dak of vloer. Hierdoor zijn uw stookkosten onnodig hoog. Door te isoleren bespaart u tot wel 30% op uw gasrekening. Uw huis isoleren is in 1 dag gebeurd en u merkt bijna niets van de werkzaamheden. Wel direct van het comfort.

Voordelen van een binnenmuur isoleren

Een binnenmuur isoleren heeft verschillende voordelen. Het voornaamste voordeel is dat er minder warmte verloren gaat en dat zal je dus veel geld besparen. Vooral tijdens de koude wintermaanden zult u merken dat de warmte minder snel vervliegt en je de thermostaat niet op de hoogste stand hoeft te zetten. Een ander voordeel is wanneer je je muren isoleert is dat de kans op vochtproblemen en schimmel kleiner wordt. Het isoleren van je muur is zo een investering die zichzelf terugverdient.

Wibro uw muren laten isoleren

Wibro isoleert al meer dan 45 jaar! Om eventueel problemen na het isoleren te voorkomen, dient dit op de juiste wijze te gebeuren. Wibro beschikt over meer dan de benodigde deskundigheid en werkt alleen met eigen vaste isoleerders (vakmensen uit Nederland) met jarenlange ervaring in het vak.

Dakisolatieplaten

Ongeveer 30 % van de warmte gaat via het dak verloren. Afhankelijk van uw wensen en de (toekomstige) functie van de zolder kunnen voor u zowel de vlieringsvloer als het dak isoleren. Het isoleren van het dak kan zowel bij nieuwbouw als renovatieprojecten toegepast worden. Bij zowel de hellende daken als het isoleren van de vliering maken wij gebruik van de Inblaaswol van Knauf. Deze wol is vocht en schimmelwerend en er komen bij de verwerking geen schadelijke stoffen vrij.

De belangrijkste redenen om de vloer te isoleren:

Een geïsoleerde vloer voelt warmer aan en geeft dus meer wooncomfort. Een ongeïsoleerde koude vloer of bodem trekt vocht aan wat uw gezondheid niet ten goede komt. Door de vloer te isoleren gaat er minder warmte verloren, wat weer goed is voor uw portemonnee.

Wij zijn de isolatiespecialist in Zuid-West Nederland!

We hebben al duizenden woningen geïsoleerd naar volle tevredenheid.

Neem contact met ons op voor een goed en deskundig advies.

Foto’s (klik voor vergroting)

  • 01-kozijnen
    02-isolatie
    03-renoveren