• Duurzame materialen
  • Snelle service
  • Nederlands fabricaat
Bel ons voor advies 0165 - 303727
    Wibro
    homeanimatie02c

Check deze mooie jubileumactie!

Een 50-jarig jubileum laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. We zullen flink met confetti gaan strooien, zoals je op social gezien hebt.
En we hebben een mooie jubileumactie voor je:

Jubileum actie

In april & mei hebben we een speciale actie: koop een nieuwe CV-ketel bij Bogers en ontvang €150 korting op je nieuwe ketel. Dat betekent dat je niet alleen investeert in een energiezuinig systeem, maar ook nog eens een mooie korting ontvangt. Jouw oude ketel is dus geld waard.

Deze actie is wegens succes verlengd en geldig tot en met 31 mei.

Je CV ketel vervangen, waarom?

Wist je dat vanaf 2026 het waarschijnlijk verplicht wordt om bij vervanging van je cv-ketel een efficiënter verwarmingstoestel te installeren? Wij begrijpen hoe belangrijk het is om vooruit te denken en de juiste keuzes te maken voor een duurzame toekomst. Daarom willen we jou helpen om nu al te profiteren van een voordelige en efficiënte oplossing.

Waarom wachten tot 2026? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verwarmingsoplossing voor jouw huis. We staan voor je klaar met deskundig advies en uitstekende service.