• Duurzame materialen
 • Snelle service
 • Nederlands fabricaat
Bel ons voor advies 0165 - 303727

Kozijnen en isolatie Roosendaal

Laat ons voor isolatie en/of kozijnen zorgen in Roosendaal

Heeft u in Roosendaal behoefte aan nieuwe kozijnen? Schakel dan direct Wibro in. Wij zijn dé specialist op het gebied van vloerisolatie, spouwmuurisolatie en kunststof kozijnen. Wij, als expert op het gebied van isolatie, adviseren u graag over hoe u het beste uw woning kunt isoleren. Kies bijvoorbeeld voor nieuwe kozijnen, inclusief dubbelglas. Wij installeren dat graag, snel en vakkundig voor u. Lijkt u dit wel wat? Bel dan snel telefoonnummer 0165-303727. Als u in Roosendaal nieuwe kunststof kozijnen wenst, dan is Wibro uw partner!

Dit kunnen wij voor u in Roosendaal betekenen

U wilt in Roosendaal natuurlijk niet teveel geld kwijt zijn aan energiekosten. Tegelijkertijd wilt u comfortabel en prettig wonen. Kies er daarom voor om uw woning optimaal te isoleren. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan vloerisolatie? Zeer eenvoudig, maar met groot resultaat! Datzelfde plezier geniet u bij spouwmuurisolatie. Wist u dat beide vormen van isolering aangebracht kunnen worden door de professionals van Wibro? Onze vakmensen hebben jaren ervaring. Daardoor kunnen zij u tot in detail adviseren over isolatie. Bijvoorbeeld over het feit dat het effect van vloer- en/of spouwmuurisolatie enorm teniet wordt gedaan als uw kozijnen niet meer in prima staat zijn. Laat uw kozijn in Roosendaal controleren door onze specialisten. Indien het nodig is, kunt u het laten vervangen door onze kunststof kozijnen. Dan heeft u in Roosendaal ook weer een prima geïsoleerd huis. Wilt u meer weten over onze diensten? Maak dan snel een afspraak of lees verder!

Isolatie en kozijnen van Wibro in Roosendaal

De vakmensen van Wibro bieden diverse diensten aan zodat we optimaal uw woning isoleren. Alles om drie belangrijke doelen te behalen. Dit zijn het creëren van een lekker warm huis in Roosendaal, het vasthouden van de warmte en het verlagen van uw energiekosten. Om deze doelen te behalen kunt u de volgende diensten door onze experts laten oppakken:

 • Impregneren van gevels
 • Aanleggen van vloerisolatie
 • Renoveren van o.a. dakkapellen
 • Monteren van kunststof kozijnen
 • Aanbrengen van spouwmuurisolatie

Roosendaal

Bel Wibro vanuit Roosendaal, uw partner in isolatie en kozijnen

En, wanneer mogen wij uw woning komen isoleren? Er zijn verschillende manieren beschikbaar om ons in te schakelen. Wilt u ons binnenkort aan de slag zien in Roosendaal? Bel dan snel naar telefoonnummer 0165-303727. Als u vragen heeft mag u die uiteraard ook mailen naar info@wibro.nl. U begrijpt, voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie of nieuwe kozijnen is Wibro uw ideale partner in Roosendaal!

 • 01-kozijnen
  02-isolatie
  03-renoveren
  • Meer informatie?