• Duurzame materialen
  • Snelle service
  • Nederlands fabricaat
Bel ons voor advies 0165 - 303727
    Wibro
    homeanimatie02c

Ontvang een gratis duurzaamheidsinventarisatie voor jouw woning!

Wij zetten in op duurzaamheid en willen jou helpen om je huis energiezuiniger te maken. Daarom bieden we nu een gratis duurzaamheidsinventarisatie aan t.w.v. € 150,-!

Wat houdt de duurzaamheidsinventarisatie in?

Eén van onze deskundige adviseurs komt gratis bij jou thuis langs voor een inventarisatie. We kijken naar verschillende aspecten van jouw woning, waaronder:

  • CV-ketel: We beoordelen de efficiëntie van je huidige verwarmingssysteem.
  • Isolatie: We onderzoeken de staat van de isolatie in je woning, inclusief ramen, muren en dak. Is er ruimte voor verbetering om warmteverlies te verminderen?
  • Glas: We controleren het type beglazing in je ramen en bekijken of er mogelijkheden zijn om over te stappen op energie-efficiëntere opties.
  • Kozijnen: We controleren de status van de kozijnen.

Voor een advies na deze inventarisatie kun je een afspraak maken in onze showroom.

Waarom een duurzaamheidsinventarisatie?

Door je woning duurzamer te maken, kun je niet alleen jouw ecologische voetafdruk verminderen, maar ook besparen op energiekosten op de lange termijn. Een duurzame woning draagt bij aan een comfortabeler leefklimaat en verhoogt bovendien de waarde van je huis.

Hoe kan ik een gratis Duurzaamheidsinventarisatie aanvragen?

Het aanvragen van een gratis duurzaamheidsinventarisatie is eenvoudig. Neem gewoon contact met ons op en plan een afspraak in. Je kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier. Onze adviseur komt op een moment dat jou uitkomt, beoordeelt de duurzaamheidsstatus van je woning.

Investeer in de toekomst van jouw huis en het milieu. Ontvang nu jouw gratis duurzaamheidsinventarisatie!