• Duurzame materialen
 • Snelle service
 • Nederlands fabricaat
Bel ons voor advies 0165 - 303727

Isolatie Breda

Wij maken uw huis in Breda snel en efficiënt warmer met isolatie van hoge kwaliteit

Er is niets zo zonde dan betalen voor warmte in Breda en deze dan laten ontsnappen door uw vloer of muren. Wibro steekt daar graag een stokje voor. En wel door het aanbrengen van spouwmuurisolatie en vloerisolatie. U begrijpt het al, wij helpen u uw woning beter te isoleren. Zo verlaagt u uw energiekosten. En verhoogt u tegelijkertijd uw wooncomfort! Wenst u deze win-win-situatie ook in Breda? Maak dan snel een afspraak met Wibro. Onze specialisten spreken graag uw mogelijkheden in Breda door. Bel nu 0165-303727!

Als het u in Breda wel iets warmer én voordeliger mag

Uw woning goed isoleren in Breda is van zeer groot belang. Het kan u namelijk honderden euro’s per jaar schelen. En het verhoogt uw wooncomfort aanzienlijk. Wibro biedt in elk geval twee duidelijke manieren om uw woning te isoleren. Zo bieden wij vloerisolatie aan. Voor elke vloer hebben wij de perfecte oplossing. Een vloer, met daaronder een kruipruimte, kan erg koud aanvoelen en vochtig worden. Dit kan op den duur ernstige schade, viezigheid en ongezonde situaties opleveren. Als onze specialisten bij u in Breda langskomen, kijken zij welke vloerisolatie het beste bij uw vloer past. Wij bieden vloerisolatie aan van PUR-schuim, Tonzon thermoskussens, PS-parels en bodemisolatiekussens. Deze zelfde variatie ziet u ook terug in ons aanbod van spouwmuurisolatie. PS-parels, PUR-schuim, HR++ PS-parels en HR Supafil inblaaswol kunnen uw woning optimaal isoleren.

Woning isolatie bij u in Breda?

De vakmensen van Wibro hebben al regelmatig bezoekjes aan het gezellige Breda mogen brengen. Al deze huisbewoners wonen nu voordeliger en stukken comfortabeler. In een warmere woning, tegen een stuk minder energiekosten.

Wist u dat de kosten voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie of vloerisolatie al binnen 3 à 4 jaar terugverdiend zijn? Kortom, onze diensten bieden u enkel voordeel op. Om u nog meer te overtuigen van de kracht van Wibro, sommen wij hier graag nog enkele extra voordelen voor u op:

 • Betaalbare diensten
 • Ruim 30 jaar ervaring
 • Welbekend in heel Brabant
 • Klantvriendelijke vakmensen
 • Kwalitatief hoogstaand materiaal

Breda

Wilt u in Breda een afspraak maken voor isolatie?

Wilt u onze deskundigen op het gebied van woning isoleren een bezoekje laten brengen aan Breda? Bel hen dan voor het maken van een afspraak. Dit kan op telefoonnummer 0165-303727. Als u liever mailt, mag u een mailtje sturen naar info@wibro.nl. Dan komen onze vakmensen straks ook spouwmuurisolatie en/of vloerisolatie bij u in Breda aanleggen!

 • 01-kozijnen
  02-isolatie
  03-renoveren
  • Meer informatie?