• Duurzame materialen
 • Snelle service
 • Nederlands fabricaat
Bel ons voor advies 0165 - 303727

Kozijnen en isolatie Bergen op Zoom

Wilt u in Bergen op Zoom ook betere isolatie en nieuwe kozijnen?

Bent u in Bergen op Zoom toe aan een lekker warm en comfortabel huis? Schakel dan de vakmensen van Wibro in. Wij zijn dé expert in Bergen op Zoom en omgeving als het gaat om uw woning isoleren. Dit kan via verschillende manieren. Zo hebben wij al veelvuldig vloerisolatie mogen aanbrengen. Maar ook spouwmuurisolatie maakt uw huis al een stuk warmer en prettiger. Wat ook een groot verschil kan maken is het laten monteren van nieuwe kozijnen. Onze kunststof kozijnen houden alle warmte lekker binnen. En ze zien er ook nog eens erg mooi uit ook! Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan gerust verder. Wilt u onze specialisten direct inschakelen? Bel dan snel naar telefoonnummer 0165-303727. Wibro maakt uw woning in Bergen op Zoom weer
prima geïsoleerd!

Onze diensten in Bergen op Zoom

Wij staan in onder andere Bergen op Zoom bekend als hét bedrijf dat uw energiekosten enorm kan verlagen. Hoe, vraagt u zich af? Met de nieuwste technieken en ervaren vakmannen kunnen wij optimaal uw woning isoleren. Wibro weet precies hoe dit isoleren het beste kan gebeuren. Wij bieden diverse diensten aan om het meest optimale resultaat te behalen. Ook bij u in Bergen op Zoom. Wat zijn deze diensten? Neem bijvoorbeeld onze vloerisolatie. Heeft u een kruipruimte? Kies er dan voor uw vloer in Bergen op Zoom te isoleren. Een ongeïsoleerde vloer voelt koud aan. En trekt ook nog eens vocht aan! Erg onprettig en ongezond dus. Ook onze spouwmuurisolatie helpt tegen kou en vochtproblemen. En vergeet onze kozijnen niet! Wist u dat er enorm veel warmte ontsnapt door verouderde kozijnen? Kies daarom voor onze nieuwe kunststof kozijnen. U begrijpt, wat u ook wenst, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, kunststof kozijnen of alledrie: Wibro is uw partner!

Kies ook in Bergen op Zoom voor kozijnen en isolatie van Wibro

Heeft u al een idee waar u de vakmensen van Wibro voor in wilt zetten? Welke dienst mogen wij bij u in Bergen op Zoom uitvoeren om uw woning beter te isoleren? Hierbij nog even een korte opsomming van onze klussen:

 • Vloerisolatie
 • Kozijnmontage
 • Gevelimpregnatie
 • Dakkapel Renovatie
 • Spouwmuurisolatie

kozijnen isolatie Bergen op Zoom

Wibro inschakelen voor kozijnen en isolatie in Bergen op Zoom

Wilt u Wibro inschakelen om uw woning te komen isoleren? Door een spouwmuurisolatie? Of toch liever een vloerisolatie? Uiteraard komen wij ook graag nieuwe kozijnen monteren. Bel of mail ons. Dit kan respectievelijk op telefoonnummer 0165-303727 en e-mailadres info@wibro.nl. Wij helpen graag uw isolatie te verbeteren in het mooie Bergen op Zoom!

 • 01-kozijnen
  02-isolatie
  03-renoveren
  • Meer informatie?